Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TANFOLYAMOK

KÉT TANFOLYAM EGYSZERRE, SZENZÁCIÓS ÁRON!

FRISSÍTŐ, RELAXÁLÓ FEJ - ARCMASSZÁZS VALAMINT FIRSSÍTŐ TALP ÉS LÁBMASSZÁZS, TARTÁSJAVÍTÓ LÁBTORNÁVAL 

 

Frissítő, energetizáló talpmasszázs, tartásjavító lábtornával.

A talpmasszázs javítja a test keringési rendszereit, mind a nyirok mind pedig a vérkeringést és ezáltal jótékony hatása van az egész szervezet működésére. A talpon elhelyezkedő, belső szerveinkhez kapcsolódó zónák masszírozásával nő a szervek vérellátottsága, javul a szövetek közötti területek és az emésztőrendszer anyagcsere folyamat, felélénkül a test nyirokkeringése, ezzel aktivizálva a szervezet öngyógyító erőit, így jótékonyan hat az immunrendszerre.  A talp masszírozását kézzel (segédeszköz nélkül) végezzük. Ez a fajta masszírozás megelőzésre, frissítésre, regenerálásra alkalmas, fájdalomcsillapításra, ritka esetekben lázcsillapításra alkalmas Célja: Az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. A masszázzsal együtt egy tartásjavító lábtornát is megtanítunk a kedves jelentkezőknek.

talpmasszazs.jpg

Frissítő és relaxáló fej és arcmasszázs.

Az általunk oktatott fej és arcmasszázs három részből áll.

Az első:  a kozmetikai arcmasszázs, amely a bőr feszességét megőrző, revitalizáló fogásokat tartalmazza.

 

A második: többféle fej és arcmasszázs technikákat ötvözve; relaxáló, harmonizáló, nyugtató,feszültséget csökkentő energetizáló mozdulatokat foglal magába.

 

A harmadik: az aromaterápia jótékony hatását használjuk, különböző kellékek bemutatásával, és alkalmazásával, amely kifejezetten relaxáló, szépítő, alkalmanként  fejfájást csillapító hatású.

A masszázs hatására a görcsös, stresszes állapot megszűnik, a vendég nagyon kellemes, relax állapotba kerül, ahol ki tudja zárni a külvilágot.

arcmasszazs.jpg

A tanfolyamok külön - külön 15.000,- Ft - ba kerülnek. A két tanfolyam együtt elvégzése esetén 30.000,- Ft helyett 20.000,- Ft - ba kerül!!!

A tanfolyam időpontja : 2010. november 6. szombat, 10 -14 óra.

Helyszín: A&M Szépségszalon, Budakalász, Scholtz Ferenc u. 2.

Név/Telefon: Szőke-Kiss Lászlóné Edina - Masszázsterapeuta

                        06/20-59-86-470

A tanfolyamot, már egy fő jelentkezése esetén is megtartjuk, amennyiben egyszerre, mind a két tanfolyam elvégzését vállalja.

Mit hozzál magaddal, a tanfolyamra. Papír, íróeszköz, papucs, rövid, maximum térdig érő nadrág. 2 db igazolványkép az oklevélhez.

Amit mi biztosítunk számodra: Elméleti és írásos tananyag. Gyakorlati oktatás. Kellemes, családias környezet, barátságos oktatókkal. Az armasszázs tanfolyamon a gyakorlati rész után a hajad nem biztos, hogy szalonképes marad. Ez esetben fodrászaink a rendelkezésedre állnak, így új tudással,  az arc és lábmasszázstól pihenten, frissen beszárított frizurával engedünk utadra.

Beszárítás: rövid haj - 1200,- Ft

                   közép hossz haj  - 1500,- Ft

                   hossz haj - 2000,- Ft

A tanfolyam, nemcsak új tudással, de egy wellness délelőttel is felér.

Oktatók: Albertné Madi kozmetikus és Szőke-Kiss Edina masszázsterapeuta.

VÁRUNK SZERETETTEL!

MAGDI ÉS EDINA